miercuri, 31 octombrie 2012

on
   Pentru cei care sunteți membrii în Uinvest știți că una din prioritați este siguranța în acest site pentru că nu sunt puțini cei care încearcă să spargă conturi și să fure banii altora pentru că e mai simplu pentru ei decât să facă bani cinstiți și probabil la asta se pricep mai bine. Iată că noi metode de ați asigura  banii o să fie accesibile în Uinvest, dacă până acum o parola și un pin erau printre singurele lucruri ce ofereau siguranță conturilor au aparut și variante cum ar fi accesul în cont doar de la o adresă IP lucru pe care eu personal îl recomand tuturor ca o măsură de siguranță în plus.
   Fața de toate aceste măsuri de siguranță în chatul de management obișnuit dave.darrel a spus că până vineri noi măsuri de siguranță vor fi implementate. Una din ele este activă chiar de astazi pentru cei care nu știți în fiecare lună o să fie schimbat automat codul pin pe care îl primiți, astazi toți cei care au intrat în conturi au vazut noul pin.
   De vineri alte două măsuri vor fi active prima este accesul în cont doar pe baza unui SMS pe care îl veți primi înainte să intrați în cont din păcate nu va fi gratis deocamdată nu știu cât costă dar o să revin, oricum pentru cei care au mai mulți bani investiți merită cu siguranță să folosească această opțiune, sau chiar și pentru cei care nu intră în fiecare zii și nu fac bani doar din vânzare și cumpărare. A doua măsură ce va fi disponibilă tot de vineri este blocarea totală a contului pe o perioadă de timp asta înseamnă că nimeni nici macar noi nu o să avem acces în cont pe această perioadă, este folositoare pentru cei care cumpără acțiuni și își așteaptă câștigurile lunare și nu mai intră în cont sau dacă plecați în vacanță vă puteți bloca contul așa nu o să aveți nici un fel de emoții :) .
   Mult succes în continuare tuturor iar dacă ați ajuns aici și nu știți ce e Uinvest citiți o postare anterioară aici Deveniți acționar cu Uinvest

1 comentarii:

  1. Mens Titanium Rings and Rings - TITanium Art
    Mens Titanium Rings and titanium white wheels Rings titanium framing hammer - The Mens Titanium Rings and does titanium have nickel in it Rings - TITanium Art by titanium wedding bands for men TOTO. We ship with a return postage omega seamaster titanium guarantee.

    RăspundețiȘtergere