duminică, 28 octombrie 2012

on
   Cu siguranța ați auzit de crearea de liste sau de adrese de email pentru a trimite publicitate o metoda reala prin care vă puteți promova afacerea, siturile la care sunteți afiliat sau chiar să obțineți referrali pentru situri de genul Ptc. Unul din cele mai bune situri ce oferă un serviciu de email marketing este List Joe un serviciu ce poate fi folosit absolut gratuit prin care puteți trimite săptămânal 1000 de emailuri gratuite unor persoane reale la fel ca și voi interesate de oportunitațile de pe internet și care se pot alătura afaceri pe care o promovați. Având in vedere că este un serviciu ce poate fi absolut gratuit este o idee interesantă pe care o putem folosii pentru a ne promova siturile.
   Este destul de simplu să deschideți un cont e gratis chiar dacă imediat după înscriere vă oferă posibilitatea de a devenii un membru premium nu este obligatoriu și puteți să schimbați acest lucru și mai tarziu dacă doriți. Cel mai important lucru care trebuie menționat despre acest program este ca prin înregistrarea unui cont sunteți de acord ca ei să vă trimită un număr de emailuri zilnice pentru care o să primiți credite pe care le puteți folosi pentru a trimite voi emailuri la rândul vostru. De la început o să primiți 1000 de credite pe care le puteți folosi imediat. Contul pe care îl aveți în  List Joe se poate închide în orice moment dacă nu vi se pare profitabil sau nu doriți să mai primiți publicitate. De asemenea au și un program de referali pe 6 nivele iar pentru invitații direcți veți primi 250 de credite la înregistrare și puteți trimite un email la fiecare 24 ore gratuit tuturor referalilor pe cele 6 nivele, deci cu cât reușiți să formați o rețea mai mare cu atât mai multe persoane vor știi de afacerile pe care le promovați. Trebuie luat în considerare că aceste emailuri vor fi văzute și nu vor fi în categoria spam pentru că toate persoanele cărora se le vor trimite emailuri au fost de acord cu acest lucru. Folosiți banerul de mai sus pentru a vizita acest site și comentariile pentru a vă spune părerea sau dacă aveți întrebari.

2 comentarii:

  1. Trebuie sa urmati urmatorii pasi , se va lucra pe 3 platforme americane,veti fi platit instantaneu,banii va vor intra pe card.

    1)Trebuie sa va inregistrati aici :

    http://www.neobux.com/?r=Gogiu1992
    http://www.probux.com/?r=Gogiu1992
    http://www.ptcsolution.com/?ref=Gogiu1992



    Va puteti inregistra decat pe un singur site(de preferat pe primul-neobux-pentru ca este cel mai bun),eu folosesc mai multe deoarece vreau sa imi multiplic castigurile ceea ce puteti face si dumneavoastra.

    2)Deschideti reclamele zilnice de la sectiunea "View Ads" dati click pe fiecare si asteptati sa se incarce pagina pana veti fi creditat cu suma respectiva.

    3)Cand veti strange in cont 0.6$ imi trimiteti un email si va voi explica cum veti putea de acolo sa faceti mai multi bani.(Volumul de munca va fi din ce in ce mai mic)

    Si aici :
    http://www.getref.com/index.asp?id=GOGIU1992
    http://www.downlinerefs.com/?ref=gogiu1992

    puteti castiga credite in plus pentru a va cumpara referali care vor face bani pentru dumneavoastra.
    Asta este tot ce trebuie sa stiti ! Nu trebuie sa investestiti niciun ban,nu aveti ce pierde,doar profit puteti face trebuie doar sa aveti rabdare.
    Va doresc succes si daca mai aveti intrebari puteti sa mi le adresati.
    Daca doriti putem discuta mai usor la ID Skype : i_gogiu

    RăspundețiȘtergere