sâmbătă, 13 octombrie 2012

on
   Refferal Banners pare a fi o soluție interesantă pe viitor, acest sistem o să vă permită să câștigați bani prin afișarea de bannere pe blogul sau pagina voastră web și o să fi-ți plătiți pentru afișarea lor pe site(CPM) ceea ce e mult mai profitabil decât să fi-ți plătiți pentru click deoarece toata lumea a constatat că în ultimul timp nu se câștigă prea mult deoarece lumea s-a cam săturat de reclame peste reclame si la un moment dat chiar sunt enervante. În acest fel problema revine celor care vor să își facă publicitate iar cei care au un site vor câștiga astfel mai mult cu fiecare afișare de pagină pe care o are și nu doar pentru clicuri.
   Deocamdată acest sistem este in prelansare și cel mai probabil o să funcționeze de la începutul anului viitor partea bună a lucrurilor este că pentru cei care se inregistrează în timpul prelansării oferă 10$ gratis pe care o să îi puteți folosi pentru a obține refferali pentru programe care vă intereseaza sau propria pagină web. Cel mai important lucru este că acest site o să existe și o să plătească cu siguranța pentru că această pagină aparține celor de la Rogue Media Ltd o companie înregistrată in Anglia si Țara Galilor ce deține si Wordlinx unul din cele mai vechi ptc-uri. Bineânțeles ca orice program care se respectă are și un sistem de refferali deocamdată nu au bannere dar puteți improviza :) chiar vă invit să copiați bannerul meu, dar o să aveți un link cu care se poate incepe crearea unei rețele proprii pentru că Refferal Banners o să aibe un sistem de refferali pe zece nivele ceea ce cred eu e ceva fantastic, deocamdată nu puteți să vedeți toate cele zece nivele dar cu siguranță curând acest lucru va fi posibil. După lansare plățile se vor face prin Paypal și Payza
   Vă invit să profitați cel puțin de cei 10$ pe care o să îi primiți și de ce nu să folosiți Refferal Banners ca și o metodă de a câstiga bani cu situl vostru.

2 comentarii:

  1. Îmi place blogul tău, faci treabă bună.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur, sper ca ai gasit ceea ce ai cautat daca nu si ai intrebari nu ezita sa lasi un comentariu iti raspund cu placere.

    RăspundețiȘtergere