joi, 7 octombrie 2010

on
     Opţiunile de tranzactionare binare devin o tendinţă foarte populara în rândul vechilor valori şi comercianţi de moneda. Există multe motive pentru acest lucru, dar principala atractie de tranzacţionare binare este simplitatea sa.
    
     Tranzacţionare cu opţiuni binare nu poate fi mai simpla. Tu alegi un activ, indiferent dacă este vorba de o stoc, indice, pereche valutara, sau o marfă, iar apoi evaluezi dacă activul este în creştere sau în scădere în viitorul apropiat(intr-o limita de timp clar stabilita de la inceput). Odată ce aţi facut decizia pe baza tendinţei sau intuiţia, deschideti o operatiune. Dacă aţi deschis un apel în sensul că activul va creşte în valoare şi atunci când aceasta a crescut un cent, vei beneficia de un profit relativ mare pe investiţia sa. Desigur, opusul se aplică şi în cazul în care activul este mai redus cu un cent la expirarea limitei de timp.
 
      Inversiune cu Anyoption are unele avantaje care face ca acesta platforma sa fie mai profitabila . Cu Anyoption, veţi păstra 15% din investiţia iniţială Forex, chiar dacă ati apreciat gresit. Pe de altă parte,daca operatiunile sunt tranzacţionate în direcţia cea bună, vă puteţi bucura de un randament foarte ridicat de 65% şi 71% din investiţia dumneavoastră. În plus, comerţul cu Anyoption este un suflu nou.

     Platforma de tranzacţionare este web, ceea ce înseamnă că o puteţi face de la orice calculator cuaces la interne, şi nu trebuie să stati lipit pentru a monitoriza investitia pana la expirarea ei. În ceea ce priveşte opţiunile disponibile, există un motiv pentru acest broker se numeşte "Anyoption" pentru că sunt peste 60 de optiuni de tranzacţionare active. Acestea includ stocuri, marfuri, indici şi perechi de valute.Interfaţa este uşor de utilizat şi foarte intuitiva, să nu mai vorbim extrem de flexibile.
   
     Spre deosebire de alti brokeri  Anyoptionplatforma lor are flexibilitate completă, şi puteţi alege orice investiţie pe care o doriţi, precum şi orice data de expirare de la o ora până la sfârşitul lunii .Pentru a vizualiza starea comerţului lor la un moment dat, aveţi posibilitatea să faceţi clic cu uşurinţă pe o imagine de-o diagramă, şi să vă spuna situatia in care va aflati .  Site-ul include, de asemenea, tutoriale ghiduri Anyoption de bază pe piaţa de comercializare a optiunilor binare, pe care le-amam gasit foarte utile şi informative.
Site-ul oferă, de asemenea, un calendar economic, precum şi ştiri de ultimă oră care ar trebui să va ghideze in decizia dvs. de a deschide noi investiţii .
   In concluzie cred ca Anyoption este un lider in domeniul optiunilor binare un domeniu relativ nou dare care vine tare din urma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu