vineri, 22 februarie 2013

on
   Unul in cele mai utilizate jocuri de strategie cu care puteti castiga bani reali este Anno1777 un joc destul de interesant din cate am citit desii personal nu m-am implicat.
   Nu de mult desi este in ultima perioada a fazei alfa si unii chiar castiga bani cu acest nou  joc al celor de la Annon1777, Cashtowns este dupa parerea mea unul din viitoarele jocuri de strategie ce vor face valuri in urmatoarea perioada. Eu personal am inceput jocul cu 20 de zile in urma si mi se pare destul de interesant. Avand in vedere ca in unele tari persoane reale au cumparat presedentia tarii respective cu foarte multi bani bineinteles Romania e cea mai scumpa cu peste 4000 euro pe an daca vreti sa fiti presedinte iar in multe tari europene este de 1500 euro consider ca acest joc pentru cei care se pricep merita din doua motive faci ceea ce iti place si castigi si bani. E foarte adevarat ca taxele sunt destul de mari dar se poate ajunge sa castigati bani reali din acest joc fara sa investiti bani.
   Pentru a scoate bani reali din Cashtowns rata de schimb e de 21 gold din joc pentru 1 euro, iar daca vreti sa depuneti bani pentru a avansa mai repede in constructia orasului vostru veti primi 9 gold pentru fiecare euro asa cum spuneam mai devreme taxele nu sunt cele mai mici dar se poate castiga ceva din acest joc mai ales daca va plac jocurile de strategie.
   Dupa inregistre o sa puteti vedea un mic oras cu 6 fabrici 6 case o primarie un depozit si un cimitir inceputul vi-l ofera jocul si primi locuitori care nu vor murii niciodata. De aici puteti dezvolta jocul cat va tine imaginatia si timpul. Fiecare constructie in acest joc are mai multe nivele care sunt importate. Unul din cei mai importanti factori este nivelul de fericire cu cat este mai mare cu atat noi cetateni ai orasului vostru vor trai mai mult.
  Cele sase fabrici sunt:
1. Ferma de legume, una din cele mai importante avand in vedere ca pentru a produce nu necesita altceva decat legume cu cat nivelul constructiei este mai mare cu atat se vor necesita mai multe legume pentru productie si bineintles mai multi muncitori.
2.Ferma de carne, de asemenea productia de carne necesita doar legume dar intr-o mai mare cantitate
3. Fabrica de piatra, pentru productie se folosesc carne lemn si legume
4. Fabrica de lemne pentru productie se folosesc carne si legume
5.Fabrica de fier pentru productie se folosesc piatra,carne ,legume si lemn
6.Fabrica de clei .........................................carne,fier,piatra si lemn
Costul de productie este destul de mare dupa parerea mea la fier si clei cel putin iar daca tara voastra e ocupata de alta tara o sa platiti 25% din productie deci in cazul fierului si cleiului din cei 6 cat ar trebui sa primiti o sa aveti doar 4 ceea ce dora acopera costul de productie desii pretul pe piata poate fi mai mare si tot merita sa faceti clei si piatra pentru ca daca ar fi sa le cumparati pierdeti 1 produs la fiecare vanzare sau cumparare deci tot sunteti putin in profit avand in vedere ca nu trebuie sa faceti tranzactia.
Ce ar trebui sa mai spun despre fabrici este ca au 5 nivele si pentru a putea sa treceti la alt nivele unde productia este mai mare trebuie sa aveti un drum de acces intre Primarie si fabrica respectiva de acelasi nivel cu cel la care vreti sa urcati.

   Casele sunt un factor important pentru ca aici vor sta mucitorii. asa cum am spus aveti 6 case de la inceput si 12 muncitori care nu vor murii niciodata. Casele in schimb au 10 nivele si cu cat urcati de nivel va creste si viata noilor mucitori. Pentru a putea urca de nivel casele trebuie sa aibe aproape o piata si un drum de acces de nivelul la care vreti sa aveti casa.
   Primaria este foarte importanta aici veti putea face noi muncitori costul este de 10 meat (carne) si dureaza 24 ore.
   Depozitul la fel de important are o capacitate limitata si de aceea e important sa stiti daca aveti suficient spatiu pentru ceea ce produceti altfel veti pierde productia.
   Cimitirul sper sa nu il folositi prea des pentru ca din pacate noii muncitori mor si au nevoie de un loc de odihna vor sta in cimititir 10 zile.

    Alaturi de aceste constructii puteti costruii si va trebui sa construiti odata ce avansati pentru a face orasul cat mai productiv si bineinteles sa castigati mai multi bani si urmatoarele constructii: spital , politie, piata, detasament de pompieri, scoala , restaurant, banca ,casino si bineinteles bordel. Toate sunt importante pentru ca pe masura ce avansati ca sa urcati casele de nivele va trebui sa aveti in raza una din aceste constructii.
 
   Bineinteles pentru a va proteja orasul nu in cele din urma ca trebui sa va ganditi si la aparare sau atac o sa puteti construi urmatoarele Defence tower, Barracks, Artilery Warehouse, Artilery Factory, Spy house si Military academy.

   Cashtowns e la inceput si toata lumea inca mai are de invatat, o sa mai scriu despre ceea ce am invatat eu personl pe viitor iar daca aveti intrebari o sa incerc sa va raspund. Va doresc mult succes si cat mai multi bani.


10 comentarii:

  1. joci si transformi bani virtuali in bani reali site verificat creaza un cont aici http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca doriti sa castigati la pariuri, va recomand acest site: http://7-scheme-pariuri.webs.com unde o sa gasiti 7 scheme de pariuri gratuite si tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa puneti in aplicare acest scheme. Va doresc mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.marketglory.com/strategygame/laur_baros

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.marketglory.com/strategygame/Strikeru
    Un joc ce faci euro, care ai poti trasfera pe cardul tau de
    la 20,30 euro pana la 1000 euro sau chiar mai mult, dar asta
    in tinp, ai nevoie de tinp si rabdare dar jocul funtioneaza
    si e sinplu, are 3 ani aproape, deci nui gluma si alti
    jucatori chiar si romani au scos chiar si 2000 euro din joc
    deci e pe bune succes si bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bani putin dar buni nu va inbogatiti peste noapte insa niste banuti sunt http://www.probux.com/?r=florin0325 mult succes

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.hamllet.com/register.php?r=asu007

    un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca. Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.

    https://www.hamllet.com/register.php?r=asu007

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/gun_67

    RăspundețiȘtergere
  8. MarketGlory este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca. Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.marketglory.com/strategygame/Natalino

    RăspundețiȘtergere
  10. ingurul joc de strategie(economica),unde banii obtinuti din : lupte,razboaie,infiintarea de companii etc,pot fi convertiti in bani reali.http://www.marketglory.com/strategygame/Ialebanul

    RăspundețiȘtergere