duminică, 21 aprilie 2013

on
   Un nou sistem de plata de care inca nu ati auzit sau daca sunteti membrii in Uinvest ati vazut ca a aparut o noua metoda de a depune bani deocamdata si de a retrage in viitorul apropiat. Acest sistem apartine Uinvest si este mai exact o platforma globala pentru a face plati online cu siguranta facuta pentru membrii uinvest pentru inceput dar cu siguranta in viitorul apropiat nu doar pentru cei din Uinvest. Pentru a face plati aveti nevoie doar de un numar de telefon. De fiecare data ve-ti primi un cod pe telefonul mobil pentru a intra pe site ceea ce este una din cele mai bune masuri de siguranta de care ati auzit si in Uinvest. Asta face din telefonul sau numarul vostru de telefon ceva indispensabil si foarte important.
   Cu siguranta una din masurile viitoare e sa introduca si carti de debit pe care o sa le puteti folosi la orice automat, asta nu inseamna ca pentru Partenerii Financiari din Uinvest este ceva negativ pur si simplu concurenta pentru ca desii e global o sa continue sa fie persoane care vor sa isi transfere banii alte banci de pe internet sau fizice in tari in care dezvoltarea economica nu este asa de mare si vor continua sa castige bani din tranzactii. Dar pentru multi cu siguranta este una din masurile asteptate in Uinvest un sistem propriu de plata era ceea ce s-ar fi dorit si iata asa cum s-a promis cei de la Uinvest au lansat Upay deocamdata doar in beta se testeaza dar o sa fie functional cat de curand.
   Alaturi de aceste noutati in Uinvest o sa mai pun o fotografie recenta din contul meu pentru cei care urmariti blogul sa vedeti evolutia in ultimele luni pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic sau nu am postat despre situatia in Uinvest. Daca nu aveti un cont va invit sa va faceti https://uinvest.com.ua/?amigosid=2138  si sa ma contactati pe skype vasilegavrilas pentru orice intrebari legate de aceasta afacere. Pentru cei care sunteti membrii mult succes in continuare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu