marți, 15 ianuarie 2013

on
   Daca zilele trecute scriam ca adgoggle o sa fie lansat pe data de 15 ianuarie iata ca s-au tinut de cuvant si de astazi cei care am avut cont ne putem loga cu telefonul mobil pe m.adgoggle.com si pentru inceput trebuie sa verificam un numar de telefon dupa care putem incepe sa facem ceva bani. Pentru cei care nu au avut un cont inregistrarile au inceput sa functioneze tot de astazi deci va puteti inregistra fara probleme tot pe m.adgoggle.com trebuie doar sa aveti un cod de la cine v-a invitat al meu este bx2p8520  daca ati aflat aici despre adgoggle va rog sa il folositi :). O sa pun mai jos cateva imagini din pagina lor mobila ca sa vedeti cum apare.



   Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti pentru a castiga bani din adgoggle este sa vedeti 8 anunturi pe zi la fel si cei din reteaua voastra o sa primiti a doua zi 0.01$ de la reteaua voastra pe fiecare nivel deci daca aduceti 100 de persoane si fiecare aduc cate 50 ca nu sunt asa buni ca voi pe trei nivele sunt 30.100 de persoane ori 0.01$ o sa castigati 301 $ pe zi. Stiu ca e greu sa ajungeti acolo dar de ce nu se poate. Pentru a primi castigurile trebuie sa vedeti cele 8 anunturi altfel nu o sa primiti banii pe ziua respectiva.
   Chiar daca pagina mobila nu se poate vizualiza decat de pe un telefon mobil pentru cei care nu au un telefon mobil cu care sa intre pe internet va invit sa descarcati un software cu care o sa puteti sa va inregistrati si sa vedeti publicitate il gasiti aici http://www.springbox.com/mobilizer/ Multa bafta si nu uitati limita de plata e doar la 5$ asa ca o sa puteti ajunge repede la aceasta limita cu doar cativa invitati. Asa cum ati citit intr-o postare anterioara sunt 3 nivele de referrali asa ca mult succes si sper sa va foloseasc.

2 comentarii: