duminică, 20 martie 2011

on
Dacă sunteţi gata pentru a obţine un venit REAL, trebuie sa incercati SFI. Ieri, 653 de persoane din 66 ţări diferite au devenit afiliati SFI. Asta inseamna o înscriere la fiecare 132 secunde. Si asta e doar de la o zi!

De ce SFI creşte atât de rapid? Simplu. SFI functioneaza. Faptele arata ca pentru mai mult de 13 ani, SFI a aratat bărbaţilor şi femeilor din întreaga lume modul de a construi afaceri profitabile pe internet de la confortul casele lor. Astazi, cu 4461 noi afiliati ce uneşte pe săptămână, SFI este una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere de acest gen din lume.

Unul dintre motivele mari pentru succesul lor este site-ul lor asemanator cu ebay, TripleClicks.com. TripleClicks este una dintre cele mai rapide şi cele mai populare site-uri e-commerce în creştere astăzi pe Web. Şi, ca un afiliat SFI, vă revin oparte din profituri pentru că este Magazinul vostru! Cu mai mult de 36000 de produse (şi sute de produse noi fiind adăugate pe săptămână), TripleClicks are ceva pentru toată lumea - şi care face vânzarea atât lucrativa şi distractiva! Plus, prin intermediul or E-Commerce program Associates , au încheiat un parteneriat cu sute de companii din intreaga lume pentru a va oferi acces la, high-profit produse incitante şi servicii de la dreapta în propria tara!

Nu există nici un cost pentru a deveni un afiliat SFI. Ei ofera o formare completă, şi toate site-urile web şi instrumente de marketing de care veţi avea nevoie pentru a începe sunt gratuite. Dacă nu sunteţi deja un afiliat SFI, va puteti inscrie AICI . Sau accesand unul din banerele de pe pagina

2 comentarii:

  1. Scrie ceva si despre cat ai castigat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu e pentru mine mu reusesc in MLM dar te asigur ca e unul dintre cele mai profitabile pentru ca e o gama variata de produse exact cu ai fi fost la inceput in ebay.

      Ștergere