sâmbătă, 26 martie 2011

on
Chiar daca pariurile sportive nu sunt metoda gratis de a face bani pe net merita mentionate la categoria banilor pe internet deoarece cu o suma initiala daca folosesti unele strategii de a paria poti castiga bani frumosi sunt nu putini cei care fac bani din asa ceva.
Daca o sa cautati pe internet despre cum sa faceti bani la ruleta sunt sigur ca o sa descoperiti nu unul ci sute de situri mai ales in engleza care o sa va arate o metoda de a paria pe o culoare si dubla de fiecare data cand pierdeti pana o sa apara culoarea respectiva.
Ce nu mentioneaza nici unul din aceste situri e ca ei au un parteneriat cu cazinourile respective si primesc bani daca va inregistrati si rulati bani in cazinoul respectiv.
Daca functioneaza metoda respectiva e greu de spus in teorie este destul de adevarata doar ca in practica nu e chiar asa pentru ca trebuie sa ai o suma destul de mare ca sa reusesti sa pariezi pentru ca la un moment dat aceeasi culoare se poate repeta de mai mult de 10 ori deci imaginati-va cu un pariu initial de 1 euro ca e o limita minima in unele cazinouri o sa ajunge-ti la concluzia ca sunt destui de multi bani in joc. In plus parerea mea personala e ca ruleta e imposibil de controlat.
Acum revenind la metoda de a face bani eu folosind tactica de mai sus pariez pe meciuri de tenis live ceea ce dupa parerea mea e imposibil de trucat pentru ca sunt reale doua persoane chiar joaca tenis pariind de exemplu la un meci ca scorul gameului va fi egalitate la 40 de cele mai multe ori este o cota mai mare de 3 deci se pot face mult mai multe pariuri decat in cazul ruletei pentru ca la ruleta doar se dubleaza in cazul tenisului se tripleaza deci puteti paria aceasi suma de doua ori inainte sa dublati daca stiti putina matematica e chiar simplu.
Daca va intereseaza si vi se pare interesanta aceasta metoda lasati un comentariu si daca vreti sa incercati pot sa va recomand o casa de pariuri.


Cum sa faci bani cu pariurile sportive in fotbal!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu