joi, 14 octombrie 2010

on
Cinci metode pentru a face bani pe Youtube
1 Deveniti un partener Youtube sigur e mai usor de spus decat de facut dar puteti incerca intrati in youtube parteners si folosind google translate o sa intelegeti in romaneste care sunt cerintele pentru a putea fi acceptat ca si partener.
2 Creati-va un blog cu videourile chiar daca nu aveti nici o notiune de a face pagini web e foarte simplu inregistrati-va in Blogger, puteti sa alegeti limba romana si in acest blog puteti sa folositi google adsense anunturi publicitare de Google si puteti sa incepeti sa faceti bani.Succes
3 Va puteti pune un buton de paypal doneaza sub videourile pe care le faceti si le postati pe blog unde cine doreste poate sa va doneze cativa centi pentru informatii.E destul de simplu daca aveti cont in paypal daca nu aveti e foarte simplu sa va faceti.
4 Faceti videouri cu produse ce vindeti pe ebay in ziua de astazi totul se vinde pe ebay si de ce sa nu folositi youtube ca sa va faceti reclama e cel mai bun loc de a va face publicitate daca aveti o firma sau indiferent la ce vreti sa faceti reclama un program de parteneriat ce il aveti cu cineva e gratis si milioane de persoane sunt pe internet unde mai gasiti asa publicitate gratis.
5 Stiti sa cantati la chitara sau sa faceti alceva mergeti la magazinele de specialitate spunetile ca o sa le faceti reclama in videoul de pe you tube si poate o sa va sponsorizeze de ce nu.
Atat pentru acum o sa mai revin cu youtube pentru ca mi se pare o buna metoda de a face bani pe internet o sa fac si un video despre cum sa faceti videouri pentru you tube salutari

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu