duminică, 16 ianuarie 2011

on


Qustodian este un nou serviciu care vă permite să profitati de mesajele pe care le primiti pe telefon sau le cititi de pe calculator daca nu aveti internet pe telefon prin primirea de:

•Oferte şi promoţii pentru achiziţionarea de produse şi servicii
•Informaţii şi ştiri pe care le-aţi putea găsi interesante despre aceste promotii.

Aceasta se face prin mesaje trimise pe telefonul mobil şi afişate de către o aplicaţie pe care o descărcaţi după înregistrare sau daca nu aveti internet pe telefon prin pagina pe care o ofera pentru a vizualiza mesajele.

 



Qustodian nu este doar un seviciu gratuit, dar, de asemenea, puteti primi bani pentru utilizare. Banii ii puteti primii direct in contul din banca sau in Paypal.

Din pacate deocamdata serviciul nu este activ in UK doar in Spania de indata ce o sa se activeze o sa revin cu informatii probabil puteti sa va inregistrati incercati si vedeti ce va spune eu nu pot sa verific :)
Celor din Spania mult succes si multi bani puteti vedea o dovada de plata intr-o alta postare.
Paşi
1.Intrati pe Qustodian
2.Va inregistrati (unde va intreaba Quieres unirte a Qustodian? apasati pe Unete) cu datele si o sa primiti un mesaj pe telefon. Copiati linkul respectiv pe calculator in casuta de cautare si dati ok o sa vi se activeze contul.
3.Câştigaţi 0.08 centi de fiecare data cand cititi un mesaj stiu ca pare putin dar cum incepe partea frumoasa a lucrurilor daca invitati familia sau prietenii sau pe internet va promovati linkul vostru o sa faceti 0.04 centi pentru fiecare mesaj pe care o sa il citeasca cel pe care l-ati invitat si nu se opreste aici daca cei pe care ii invitati invita la randul lor si cand acestia vor citi un mesaj o sa castigati 0.04 centi. Faceti un calcul daca invitati 50 de persoane acestia invita 50 fiecare inseamna 2550 de persoane ori 0.04 centi inseamna 102 euro pe zi cu doar un singur mesaj citit eu potsa spun ca in Spania e greu de castigat atati bani la zi deci zic eu ca merita sa incercati si nu va opreste nimeni sa invitati doar 50 limita o puneti voi.

Important!!!!!!!!!!!!!!! daca nu aveti internet pe telefon trebuie sa cititi mesajele o data pe zi de pe calculator intrand pe urmatoarea adresa http://m.qustodian.com/public/login.html

Ce este Yoad?
Yoad este profilul vostru digital, care reflectă preferinţele dumneavoastră şi le permite să filtreze mesajele care vă interesează.
Va puteti retrage banii dupa ce depasiti limita minima de 10 euro e foarte usor de ajuns la aceasta limita.
Cam atat despre Qustodian va doresc mult succes.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu