vineri, 18 februarie 2011

on


Cel mai bun program pe care l-am intalnit pana in momentul actual de schimb de trafic unde puteti face si bani este fara nici o indoiala easyhits4you
Sistemul este conceput pentru a vă ajuta să promovati site-ul dvs. prin creşterea numărului de vizitatori
Cum funcţionează: Pentru fiecare site pe care il vizitaţi ("surfing"), veţi primi un vizitator înapoi la site-ul dumneavoastră. Ofera o rata de 01:01. Nu există nici o limită la suma de hit-uri gratuite pe care le puteţi primi pe zi - 10, 100, sau chiar 1000!
Dar asta nu e tot! oamenii se refera la EasyHits4U.com folosind materiale promotionale noastre şi veţi obţine 10% din traficul pe care le generează. Şi nu numai din recomandări directe - veţi primi, de asemenea, hit-uri din partea membrilor care se referă.Sistemul creste pana la 6 nivele.
Primiti credite gratuite de recomandări pe 5 nivele: 10% din creditele obţinute de către primul nivel de recomandari, de 5% din credite - nivelul 2, 3% - nivelul 3, 2% - 4-lea nivel, 1% - nivelul al 5-lea.
Dacă va faceti cont Premium , vei primi credite gratuite din recomandări pe 6 nivele ( 15% - 10% - 5% - 3% -2% - 1%)

O să vă plătească 0.10 dolari pentru fiecare persoană pe care o invitati si navighează 100 sau mai multe site-uri!
Veţi câştiga comisioane de până la 40% din toate achiziţiile facute pe Easy Splash Builder şi Easy Rotator instrumente făcute de primul nivel de referali (10% ca un membru liber, 20%, în calitate de membru Premium, 30% în calitate de membru al Easy Splash Builder & Easy Rotator, 40% în calitate de membru Premium şi ca membru al Splash Easy Builder şi Rotator).
De asemenea, vă puteţi motiva reteaua dvs. pentru a naviga mai mult, de a promova alte programe sau a le încuraja să se inscrie pe propriul dvs. site(e) şi sub afiliat link-urile dvs. de la "referrals Contact" .

1 comentarii:

  1. Using EasyHits4U you can earn free advertising credits by surfing other ads from a user base of over 1,200,000 accounts. Earn credits faster with a 1:1 exchange ratio.

    RăspundețiȘtergere