joi, 16 iunie 2011

on
Primfix este o afacere care investeşte într-o piaţă de pariuri sportive numit "arbitraj". O situaţie de arbitraj in sport se produce atunci când două case de pariuri (companii care se ocupa pariurile pe rezultatele unui meci sau a unui eveniment) au cote diferite pentru un eveniment, iar această diferenţă se va genera un profit sau o pierdere zero in cel mai rău caz, indiferent de rezultatul acestui eveniment. De exemplu, să considerăm un meci de fotbal cu două rezultate posibile (poate fi mai mult de două, aceasta este doar un exemplu), A şi B şi două case de pariuri, 1 şi 2. Să presupunem că avem următoarele cote:

Casa de pariuri 1 Casa de pariuri 2
Un rezultat 2.00 2.40
Rezultat B 1.91 1.66
Dacă plasaţi un pariu 1000 dolari pe rezultat A pe Casa de pariuri 2 şi un pariu de $ 1000 * 2.40/1.91 = 1256.54 dolari pe B rezultat la Casa 1, vă va face întotdeauna bani.
Dacă rezultat a iese , veţi câştiga 2400 dolari de la Bookie2,
oferindu-vă un profit net de 143.45 dolari
Dacă rezultatul B iese, vei face 2399.99 dolari de la Bookie1,
oferindu-vă un profit net de 143.45 dolari
Ofera dupa cum ati vazut trei planuri de investitie il alegeti pe cel mai convenabil situatiei dumneavoastra minimul este de 10 euro sau dolari.
Sunt o companie înregistrată în ţara de Seychelles începând cu anul 2009. Asta înseamnă că toate afacerile lor sunt manipulate în afara Statelor Unite şi alte ţări care au o politică strictă atunci când vine vorba de pariuri. Oricine poate fi un membru al Primfix fără să se teamă de nici o complicaţii viitoare legate de industria jocurilor de noroc.
De asemenaea pentru cei care o pagina web sportiva sau ce are legatura cu pariurile ei ofera un sistem multinivel prin care se pot de asemenea face bani.
Vizitati pagina lor web si ganditi-va daca este o idee buna sau nu lasati un comentariu daca v-a placut.
Primfix.com - Expect something Extra

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu