duminică, 6 mai 2012

on
   A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic pe blog astazi am hotarat sa scriu cate ceva despre justbeenpaid o solutie pe care oricine o poate folosii pentru a face bani cu adevarat pe internet. Cu totii stim ca este greu sa castigi multi bani pe interent si mai ales fara nici un ban sau cu foarte putini desi in blog ve-ti gasi mai multe solutii nu todeauna le puteti aplica. Astazi vreau sa va prezint justbeenpaid o solutie la indemana oricui si o posibilitate de a avea un profit mare fara a fi nevoie sa invitati pe nimeni pentru unii este destul de important lucrul acesta. Bineinteles daca invitati ve-ti fii platit pentru asta justbeenpaid are doua nivele de referali si plateste 10% in primul nivel si 5% in al doilea dar cum am spus mai devreme nu este necesar sa aduceti nici macar un referal si singuri ve-ti putea face bani.
 Aveti nevoie in primul rand de curaj foarte putin timp liber si bineinteles un cont de Egopay, Perfect money sau Liberty reserve sunt principalele banci cu care colaboreaza.
 Justbeenpaid este un HYIP fara indoiala o spun chiar ei dar unul care este durabil si asta nu doar ca o spun ei chiar ofera 1.000.000 $ de dolari oricui reuseste sa demonstreze contrariul. Ca sa dea o si mai mare credibilitate de curand ofera 10$ noilor membrii pentru a incepe ceea ce pentru multi e foarte important inclusiv pentru mine avand in vedere ca am observat cum in general HYIP-urile in general dispar dupa ceva timp. Justbeenpaid este de fapt primul probabil si ultimul in care o sa ma inregistrez, m-am inregistrat am urmat toti pasii si am primit cei 10$ bineintles am cumparat prima mea pozitie cu cei 10$ si chiar de a doua zi am inceput sa castig bani cu JSS Tripler(o parte din justbeenpaid).

  In justbeenpaid o sa castigati bani cumparand pozitii in JSS Tripler costa 10$ una ca sa incepeti o sa primiti primii 10$ gratis. Aici o sa castigati 2% pe zi adica 0.20$ in timpul saptamanii si 0.15$ in weekend timp de 81 de zile dupa care pozitia o sa expire. asta inseamna un profit de 5 dolari la sfarsitul celor 81 de zile. Cand o sa aveti 4 pozitii expirate o sa primiti o pozitie gratis in JSS matrix cu care o sa va pteti triplica banii. Dupa ce va inregistrati e foarte important sa urmariti videourile pe care le ofera pentru a intelege mult mai bine cum se foloseste justbeenpaid tot acolo o sa vedeti ce trebuie sa faceti pentru a primii cei 10$ pentru a incepe. Desii ei ofera 10$ ca sa incepeti ei sunt sub forma de imprumut si cand o sa aveti castigati 10$ o sa vii ia inapoi deci o sa ramaneti la sfarsitul celor 81 de zile daca nu investiti nici un ban doar cu 5$ profitul. Din pacate cu acesti bani nu puteti face mare lucru pentru ca limita ca sa ii scoateti este de 20$ si ca sa cumparati o alta pozitie trebuie sa puneti 5$  Nu ezitati sa lasati un comentariu daca aveti intrebari o sa incerc sa raspund.
 Daca nu aveti inca cont in justbeenpaid va recomand sa va faceti nu aveti absolut nimic de pierdut.
                                      Va invit pe justbeenpaid.com

   Daca ati intrat direct in aceasta postare trebuie sa stiti ca Justbeenpaid a fost cumparata de Profitclicking daca ati avut cont nu s-a intampat nimic doar va transferati contul citi despre Profitclicking intr-o postare mai noua aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu