luni, 27 mai 2013

on
   In curand totul o sa se rezume la aplicatii pe telefon pana si cartelele de debit o sa dispara si o sa se faca plati direct cu telefonul mobil de aici si primul pas spre aplicatia care iti aduce taxiul la usa si posibilitatea de a vedea cu ce taxi si ce sofer sau la ce distanta de tine se afla Liftago taxi se lanseaza luna viitoare in Romania si cu siguranta majoritatea soferilor si care au internet pe telefon o vor avea pentru a gasi clienti este o necesitate. In Irlanda o aplicatie asemanatoare e Hailo una din cele mai folositat aplicatii aici dupa mai multe statistici.
   In plus acest sistem ofera si un sistem prin care veti castiga si bani invitand atat soferi cat si utilizatori deocamdata nu este nimic clar care este procentul sau cat o sa castigati dar cu siguranta avand in vedere cele 6 nivele de invitati si ca mai devreme sau tarziu toata lumea o sa foloseasca aceasta aplicatie este o sansa interesanta de a face bani cu ceva ce o sa si folositi cu siguranta in viitor.
   Desi in Romania se lanseaza luna viitoare si in celelalte tari urmeaza sa se lanseze pe viitor depinde doar de cati soferi si utilizatori se inregistreaza in anumita tara ceea ce poate depinde si de voi. Va puteti inregistra din orice tara si puteti promova aceasta aplicatie cu siguranta in viitor va ajunge si in tara respectiva.
   Luna viitoare aplicatia se mai lanseaza inca in 3 tari din apropierea Romaniei Republica Ceha, Slovacia si Polonia In urmatorul video va invit sa urmariti o prezentare a aplicatiei pentru a vedea mai clar cum va arata aplicatia.


   De mentionat este ca aplicatia este gratis si ca banii ce se vor plati pentru promovare vor fi din publicitate pentru a va inregistra atat ca sofer cat si ca utilizator va invit sa vizitati pagina celor de la liftago taxi Joinsomethingnew sau dupa lansarea pe telefon folositi urmatorul cod pentru a va putea inregistra UH4P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu