miercuri, 18 decembrie 2013

on
cum sa faci bani cu marketglory
De ceva timp sunt înregistrat în MarketGlory jocul de strategie despre care am scris cu ceva timp în urmă şi deşi nu prea am avut timp de jocuri am reuşit să ajung la o sumă interesantă. Din acest motiv m-am gândit, pentru cei care vă interesează jocurile de strategie o fotografie cu banii pe care eu i-am câștigat o să vă dea încredere că nu o să vă pierdeţi timpul dimpotriva o să vă primiți banii fără probleme.
Join freeonlinemonney's empire    Deşi taxele sunt destul de mari cu puţin timp şi dedicare o să reuşiţi să faceți bani pe net doar cu jocuri de strategie. MarketGlory nu este singurul joc de acest gen dar e unul dintre cele mai bune.
  Jocul este făcut de o Societate Comercială din România şi are destul succes pe internet. Succesul în joc depinde destul de mult şi de ţara în care sunteți având în vedere că nu în toate ţarile o să aveți de lucru. MarketGlory este cu siguranţă un joc interesant şi merită încercat mai ales dacă vă şi plac jocurile de strategie.
  Aşa cum majoritatea posibilitaţilor de a face bani pe internet implică şi invitarea altor persoane în joc pentru a câștiga mai mulți bani, MarketGlory are un astfel de program prin care persoanele pe care le invitați o să vă aducă ceva profit din activitatea pe care o desfășoară. Ei o să fie blocați pe o perioadă de 90 de zile după care i să devină liberi dacă nu o să îi blocați. Pentru ai bloca trebuie să plătiți 0,08 € pentru 30 de zile. Dacă nu vă aduc nici un profit este clar a nu merită. De asemenea este important de mentionat  că se pot câştiga referali prin luptă.
   Jocul este şi în română aşa că e la indemana tuturor. Mult succes şi dacă aveți întrebări nu ezitaţi.
Next
This is the most recent post.
Postare mai veche

10 comentarii:

  1. Pentru un succes mai bun va puteti inregistra de pe link-ul : http://www.marketglory.com/strategygame/georgeneicu
    Mi-ar face o deosebita placere sa va am in lista mea de referali
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.marketglory.com/strategygame/johnb . Dupa inregistrare veti primi un mesaj ce va contine ce trebuie sa faceti in fiecare zi si un link unde gasiti diverse tutoriale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un cacat de joc, am 34 gold si nici 8 euro nu pot scoate...sa ma pis pe administratorul jocului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti prost tu ca poti scoate dar nu 8 euro ci 20... daca tu esti disperat sa scoti repede 8 euro din joc pentru tigari atunci sa ma pis eu pe tine... jocul e ok si se scot bani dar nu peste noapte! nu o sa faceti avere din acest joc dar macar este un venit suplimentar fara a face un efort extraordinar de mare... inscrieti-va aici si va voi ajuta cu cea mai mare placere


      http://www.marketglory.com/strategygame/Gabystefan

      Ștergere
    2. cel mai frumos raspuns bravo

      Ștergere
  4. bani nu se fac peste noapte fara a face nimic,jocul este ok si are si un frate la fel de ok ,primul manager de fotbal online -amanunte aici https://ecaterinad.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. bani nu se fac peste noapte fara a face nimic,jocul este ok si are si un frate la fel de ok ,primul manager de fotbal online -amanunte aici https://ecaterinad.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Doriti sa castigati bani online rapid si usor? Atunci nimic mai simplu, dati copy-paste la linkul urmator si dupa o saptamana de joc incepeti sa castigati sume substantiale de bani prin jocul market glory, un joc simplu prin care puteti castiga bani adevarati.
    http://www.marketglory.com/strategygame/emilmara

    RăspundețiȘtergere
  7. Doriti sa castigati bani online rapid si usor? Atunci nimic mai simplu, dati copy-paste la linkul urmator si dupa o saptamana de joc incepeti sa castigati sume substantiale de bani prin jocul market glory, un joc simplu prin care puteti castiga bani adevarati.
    http://www.marketglory.com/strategygame/emilmara

    RăspundețiȘtergere
  8. Did you realize there is a 12 word phrase you can say to your crush... that will trigger intense feelings of love and instinctual attraction for you buried within his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, please and care for you with all his heart...

    12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to try better than before to love and admire you.

    Matter of fact, fueling this dominant instinct is absolutely essential to having the best ever relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll instantly find him expose his mind and soul to you in such a way he never expressed before and he'll identify you as the only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    RăspundețiȘtergere