miercuri, 16 noiembrie 2011

on
Clickbank a fost înfiinţată în anul 1998 şi a crescut în prezent într-un furnizor de servicii on-line de vânzare cu amănuntul, cu peste 12.000 de furnizori de produse digitale şi de peste 100.000 de afiliati activi. Prelucreaza peste 26.000 de tranzacţii pe zi, şi o medie de peste 700.000 de vizitatori unici pe lună, Clickbank a crescut într-un jucător important pe piaţa de reţele de afiliere.
Facand primul pas catre formularul de inscriere Clickbank veţi observa că totul este destul de simplu si fara prea multe informatii din partea voastra necesitand doar adresa de bază şi informaţiile de contact. Un avantaj distinct fata de alte filialele ca si Clickbank este lipsa lui de cerinţele atunci când vă înscrieţi prima dată. Mai degrabă decât să solicite aprobare prealabilă ca multe retele, Clickbank permite practic oricui să semneze şi să înceapă promovarea. Acest lucru este avantajos pentru incepatorii care nu pot sa se incadreze la cerinte altor situri de afiliere. Clickbank, de asemenea, permite inscrierea afiliatiilor din peste 150 de ţări să semneze cu ei. Din păcate, dacă ţara ta nu este listată în meniul drop-down pe pagina de înscriere, nu prea sunt alternative.
Odată ce v-aţi înscris, unul din primele lucruri pe care veţi dori să il faceţi este să aruncaţi o privire prin Marketplace Clickbank. Clickbank are mii de produse pe care le poateti alege. Deşi există unele produse de foarte înaltă calitate pe Clickbank, există, de asemenea, o multime de sub-produse care ar trebui evitate.
Cel mai bun lucru este sa verificati "gravitatea" scorul unui produs. Gravitatea este în esenţă, un calcul care ia în considerare cât de multe filialele diferite au facut o vânzare cu acest produs, în ultimele opt săptămâni, cu cât este mai mare numarul cu atat mai bine.
Un avantaj foarte mare pe care il are Clickbank este ca puteti devenii foarte uşor un comerciant. Ei oferă foarte mult material de sprijin şi pentru a incepe costa destul de putin (doar 49.95 dolari pentru a activa un produs). În timp ce acest lucru ar putea părea la îndemâna pentru incepatori, vei fi surprins cât de uşor este sa creatiun produs si cat e repede se poate vinde prin numarul mare de afiliati pe care ii are.
In concret daca doriti sa intrati in affiliate-marcketing Clickbank este un bun inceput iar daca doriti sa va vindeti propriile produse digitale o puteti face destul de simplu si veti beneficia de avantajul ca sunt foarte multi afiliati deci foarte multe persoane care vor dorii sa va vand produsul daca este unul de calitate bineinteles.
In concluzie daca aveti o pagina web si ceva spatiu disponibil de multe ori merita sa promovti un produs de la Clickbank decat sa folositi sisteme PPC adica platit pentru clic pe care le evita destul de multi cand intra pe o pagina web, mai ales daca o sa gasiti un produs relationat cu tema paginii voastre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu