miercuri, 5 octombrie 2011

on
     Dupa un an de succes in Spania, Qustodian si-a facut lansarea in Marea Britanie cu ajutorul celor de la Sports Revolution si Footbal Fancast.
     Cu cuvintele lui Martin Copus,directorul general al celor de la Sports Revolution Digital
 “estamos encantados por traer con Qustodian el servicio móvil más vanguardista de España. Ésta es la primera de las muchas innovaciones en el terreno móvil que vamos a incorporar al mercado deportivo, y a los clubes de fútbol con los que mantenemos acuerdos, dando a los anunciantes y agencias acceso a sus usuarios en cualquier momento, mediante el canal publicitario más personal que existe
     In traducere libera suntem incantati in aducerea Qustodianului, cel mai inovator serviciu mobil din Spania. Aceasta este una din multele inovatii. Aceasta este prima din multe inovaţii în domeniul mobil pe care le vom aduce in  sport, piaţă şi cluburi de fotbal cu care avem acorduri, oferindu agenţii de publicitate şi agenţii de acces pentru utilizatori în orice moment, de către cel mai mare canal de publicitate personal.
În ceea ce priveste  Fotbal Fancast, cel mai mare site de conţinut fotbalistic din Marea Britanie, va duce mai aproape  ultimele noutati pentru toţi utilizatorii de Qustodian, prin canalul Sport Qustodian, prin care vor  fi informati cu privire la  cumpararea de  jucatori, cele mai noi cluburi, etc.
     În  primul an de viata, compania anglo-spaniolă are deja peste 130.000 de utilizatori, care sunt în creştere zi de zi, şi a expediat mai mult de 400 de agenţii de publicitate şi campanii de Ikea premium, Audi, Universal Pictures, UNICEF, Estee Lauder, Dior, Lacoste, Disney, Pepsi, Telepizza, Adidas, Volvo si L'Oreal.

     Daca vreti mai multe detalii despre Qustodian puteti sa cititi o postare anterioara unde explic detaliat ce trebuie sa faceti ca sa profitati de aceasta aplicatie care dupa cum puteti vedea pe blog mi-a adus ceva bani si continua sa imi aduca. Mai multe detalii Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu