miercuri, 23 noiembrie 2011

on
Submit your 
content Every Day to 25 social 
bookmarking sites, all on unique 
C class IPs... FREE.      Construirea  backlinkurilor pe paginile dvs. este o parte esenţială a SEO (prescurtarea de la Search Engine Optimization) pentru două motive. Primul motiv este acela că ajută paginile dvs. să fie indexate mai repede, ceea ce este foarte important, deoarece doriţi ca motoarele de căutare sa va gaseasca  cât mai curând posibil şi crawlul în mod regulat. Al doilea motiv este acela că ajută paginile dvs. urce in  Topul motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie la alegere.  Cu cat ai Backlinkuri mai multe, cu atât mai bine.

       Cu toate acestea, construirea backlink-urilor pot  sa consume ceva timp, si procesul este destul de plictisitoar. Puteti externaliza procesul de la o agenţie şi să plătească o mulţime de bani ... Sau puteţi face singuri cu SocialMonkee! SocialMonkee este un  constructor de backlink-uri, permiţându-vă să construiască 25 backlinkuri unice, în fiecare zi, GRATUIT! Toate link-urile sunt pe adrese IP unice C-Class şi domenii. Imaginaţi-vă posibilitatea de a crea 25 backlink-uri unice în fiecare zi, cu un clic pe un buton, GRATUIT! Ei bine, puteţi opri imaginezi natia ...

       Deci, 25 backlinkuri unice în fiecare zi ... Asta e un total de 175 backlinkuri în fiecare săptămână, 750 în fiecare lună. Dacă va faceţi cont premium, puteti sa faceti 100 de backlinkuri  pe zi, de 3 ori pe zi! Asta e un total de 2.100 backlink în fiecare săptămână, 9.000 in fiecare luna! Vestea buna este ca ... puteţi obţine un cont Premium, GRATUIT! Tot ce trebuie să faceţi este să 12 membri, iar contul dvs. va fi actualizat automat. Daca nu e cazul vostru puteti sa va faceti cont premium contra unei taxe platite o singură dată.

Submit your 
content Every Day to 25 social 
bookmarking sites, all on unique 
C class IPs... FREE.         Trimiterea unei pagini pentru ai face baklinkuri in  SocialMonkee prin intermediul membrilor zonei ia sub două minute, dar există o modalitate mai rapidă! Ei au creat un plugin Firefox care vă permite să transmiteţi pagina dvs. pentru a până la 100 de site-uri cu doar cateva click-uri, folosind nimic altceva decat Firefox! Dacă aveţi un cont premium, veţi obţine, de asemenea acces la rapoarte legătură într-şi fluxuri RSS, care sunt foarte bune pentru a urmări backlink dvs. si sa le indexati mai repede. Trimiterea la feed-uri RSS   este de fapt un pas foarte important în construirea unui link.

        Deci, ce mai aştepţi? Alăturaţi-vă acum SocialMonkee atata timp cat este gratuit !
     


                                    Va puteti inregistra Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu