joi, 12 ianuarie 2012

on

SumaFan este o noua pagina pe internet prin care se pot face bani de aceasta data cu Facebook.
 Aceasta pagina apartine Cybernet Soluciones S.L., o firma de publicitate din Alicante, Spania ce exista de mai bine de 10 ani. A inceput acum 10 ani cu  Es-Fácil si de un an si jumatate  SumaClicks si acum a lansat si ClickXti un nou program prin care veti primi bani pentru mesajele pe care le primiti in email e totpe doua nivele.
Nu zic ca este cea mai buna metoda de a face bani pe internet dar cu siguranta e una din cele ma isigure metode de a castiga bani pe internet prin increderea oferita de Cybernet Soluciones S.L..


¿Ce este Sumafan de fapt?

Sumafan e o platforma prin care puteti sa va folositi de prezenta in retelele sociale aducandu-va si un venit. O sa stiti de la inceput cati bani o sa castigati pentru fiecare campanie publicitara pe care o urmariti sau vizitati.
Functioneaza asemanator cu Fan slave doar ca ofera mult mai multa incredere avand in spate o firma de publicitate inregistrata in Spania. Cu Sumafan puteti obtine fani pentru produsele sau marcile voastre in Facebook,puteti schimba creditele cu fani sau trafic pentru pagina ta sau bineinteles puteti sa schimbati creditele pe bani. 

  Castiguri si plati in SumaFan
De fiecare data cand va faceti fan de paginile pe care vi le propune SumaFan obtineti credite pe care le puteti schimba in bani.SumaFan este disponibil in toata lumea si bineinteles in cateva limbi diferite. Fiind o firma din Spania cei din Spania pot primii banii prin paypal cand ajung la limita minima de 5€ sau prin transfer bancar cand ajung la  10€. Pentru cei din afara Spaniei plata se face doar prin paypal si limita minima este de 10 euro.

Pentru a obtine credite pur si simplu intrati in contul vostru intrati in sectiunea obtineti credite si vizitati paginile pe care vi le propune.
  Caracteristici SumaFan
 

Este gratis


Sumafan este un program prin care va puteti folosii de facebook si nu costa absolut nimic.

Rapid


Te inregistrezi in SumaFan si poti incepe sa castigi bani inca din prima zi.

Simplu


Schimbi creditele pe bani,faniu sau trafic.

Castiguri reziduale


Castiga bani invitand prieteni cunostite sau alte persoane prin blogul sau pagina web pe care o ai si vei castiga 50% din creditele pe care le vor castiga ei si 25% din creditele invitatilor lor. ¡Pe toata viata!

Transparent


In orice moment puteti consulta creditele invitatii sau banii pe care ii aveti.
 Se pot castiga in jur de 10 centi pe zi ceea ce fata de orice ptc este foarte mult dar pentru a obtine asta trebuie sa intrati de doua ori pe zi ve-ti primi 4 sau 5 pagini prima data si inca pe atatea daca intrati mai tarziu ceea ce e foarte important este sa nu inchideti imediat pagina pe care o deschideti dupa cum veti putea observa noile lincuri apar doar dupa cateva secunde.
 Inregistrati-va in SumaFan, pentru ca e o pagina relativ noua si cu mari sanse pe viitor si fiin noua sunt mari sanse ca sa gasiti referali ceea ce e foarte important!
 

1 comentarii:

  1. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere