joi, 30 august 2012

on
                                               Din pacate nu mai functioneaza 

In cautarea metodelor de a castiga bani pe net niciodata nu am crezut ca barele de surf ar fii o solutie de a face bani dar mi-am propus sa scriu cate ceva despre I-Gagnant la barre o bara de surf franceza cu doua niveluri de referali ce plateste 20% pe primul nivel si 5 % pe al doilea nivel. Desii 20dolars2surf probabil este considerata cea mai buna bara de surf I-Gagnant pare sa fie una din preferatele pe internet, acum cu siguranta nu exista ceva mai usor de castigat bani pe net tot ce va trebuie este un cont la ei il puteti face accesand banerul de mai jos si internet. Nu trebuie sa faceti absolut nimic doar sa descarcati bara lor de surf si o puneti undeva pe calculator unde nu va deranjeaza, ei o sa ruleze reclame in acel banner si voi o sa faceti bani fara nici un efort cu cat aveti calculatorul mai mult conectat cu atat mai bine, banii o sa continue sa vina fara sa faceti nimic.
                   
   
   Este foarte adevarat ca nu o sa va imbogatiti dar e un inceput pentru a face bani online. O sa primiti 1 punct pentru fiecare anunt pe care il vedeti (sau nu pentru ca nu e obligatoriu sa fiti langa calculator) desii sunt destul de multe bonusuri pe care le ofera pe care daca le vedeti si faceti clic pe ele o sa primiti puncte in functie de sratusul VIP pe care il aveti. Daca in neobux sau clixsense dintre ptc sunt cred singurele la ora actuala care au taskc si oferte pentru care veti face puncte si aceasta bara de surf are atat tasks cat si oferte mult mai multe decat in cele doua ptc avand incorporat SuperSonic Ads, Matomy, Token ads, Sponsor Pay si Super Rewards. Puteti castiga foarte multe puncte chiar si doar pentru vizionarea unor videouri sau prin distribuirea lor pe retele sociale. In plus fata de aceste oferte puteti fi platit si pentru clicuri la fel ca in Ptc si are de asemenea si jocuri in care puteti face puncte la poker si razuit aveti un joc gratis zilnic. Ofera de asemenea o loterie a referalilor in care puteti participa daca va cumparati bilete, un bilet costa un I-pass adica 0.90 euro si puteti castiga referali directi pentru ca dupa cum stiti in toate programele se inregistreaza persoane fara sa fie invitate si acestea vor fi oferite la loterie devenind referali directi.
    Cred ca este ideal pentru persoanele care au un servici langa calculator si oricum au calculatorul pornit si conectat mai mult de 8 ore zilnic. In data de 1 a fiecarei luni punctele acumulate se transforma in euro si puteti sa ii scoateti cand o sa aveti 15 euro prin Paypal sau 20 daca vreti cec. Plata se face in 15 zile daca sunteti membru Vip si 45 daca nu sunteti membru Vip.
      Mai jos o imagine recenta cu o dovad de plata de pe forum de la I-gagnant la barre

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu