sâmbătă, 1 septembrie 2012

on
   Adevarul e ca daca sunt in concediu am foarte mult timp la dispozitie si am timp sa scriu cate ceva despre companii si metode cu care se pot face bani pe net.
   Astazi este randul Avo Inc o societate de administrare a activelor din Statele Unite ale Americii infiintata in 1996 si care a devenit incorporata in 2003. AVO Inc a fost creata de un grup de operatori economici profesionisti care sunt implicati in diferite domenii de expertiza cum ar fi actiuni, obligatiuni, marfuri, valute energii sau fonduri mutuale. Ei va garanteaza un profit de 3% timp de 90 de zile lucratoare, iar la incheierea acestei perioade o sa primiti integral valoarea depozitului initial.  In imaginea de mai jos puteti observa ca este verificata in VeriSign, Comodo, Truste si altele. De asemenea puteti verifica pe site starea de inregistrare in Departamentul de Stat al diviziei Corporatii din New York.


   Asa cum spuneam mai sus ei va ofera 3% timp de 90 de zile dupa care va returneaza suma investita, mai trebuie mentionat ca suma minima pe care o puteti investi este de doar 10$ si nu exista nici o limita maxima. Pentru a depune si retarage bani puteti folosi Perfect money si Liberty reserve, limita minima :) de retragere a banilor este de 0.01$ de aceea si zambetul. asta inseamna ca puteti incepe sa retrageti bani inca de a doua zi. Profitul de 3% va fi adaugat zilnic in contul vostru puteti sa il reinvestiti sau sa il retrageti in orice moment de retinut toate retragerile sunt procesate in 12 ore.
    In acest secol aproape toate afacerile ce se respecta au creat un sistem de afiliere pentru ca s-a constat ca este destul de eficient si in acest caz Avo Inc ofera un program de parteneriat prin care ve-ti castiga in felul urmator:
 1. 5% pentru fiecare depozit al referalilor din primul nivel
 2. 2% pentru ...................................... din al doilea nivel
 3 1% pentru..................................................treilea nivel
 
   In plus fata de acest program de parteneriat ei ofera si posibilitatea de a devenii reprezentant AVO Inc. Pentru a putea devenii reprezentant AVO Inc trebuie sa aveti un depozit minim de 300$ sa completati un formular online si cateva cerinte basice un numar de telefon si email .... VA invit sa intrati pe pagina web a celor de la AVO Inc sa va faceti propria parere si de ce nu sa lasati un comentariu cu opinia voastra aici pe blog. Eu va doresc succes si sa va puneti banii sa lucreze pentru voi nu mai munciti voi pentru ei.

AVO Inc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu