duminică, 23 septembrie 2012

on
   Cu sigurantă Topline este una din cele mai usoare metode de a face bani, trebuie doar sa descarcați o extensie pentru Chrome,Mozilla sau Safari. Ați observat că aproape fiecare pagină pe care o vedeți pe internet conține publicitate  pentru că toată lumea vrea sa câstige bani din publicitate si au contracte de parteneriat cu adsense sau alte companii ce oferă aceste sevicii, bineânteles nu o sa primiți nici un ban pentru că banii revin celor care dețin pagina web si companiilor de publicitate. Iată că exista o alta soluție pentru ca noi cei care vizităm facebook sau orice alte pagini ce includ publicitate să ne primim partea nastră pentru că o merităm.
   Topline este o extensie pentru browserul vostru care înlocuiește reclamele de pe siturile pe care le vizitați cu propriile reclame și vă platește pentru asta. Acestă extensie nu afectează in nici un fel viteza sau funcționarea internetului ea funcționeaza fară nici macar sa vă dați seama de vreo schimbare o să vedeți doar cum pentru fiecare pagină pe care o vizitați o sa primiți puncte pentru reclamele de pe ea pentru că acum sunt reclame de la topline pentru care primiți bani.
   Topline este o companie din Los Angeles fondată de Ronald Bell si Arthur Arvazian in 2011 si cu siguranța o să fie un succes in viitorul apropiat. Topline este foarte usor de utilizat după ce vă înregistrați pur si simplu descărcați aplicația pentru browserul care il folositi mai des din cele trei, vă autentificați pe extensie si continuați ceea ce ați facut până acum totul va fi normal doar că din acest moment incepeți sa faceți bani online. In acest moment 1000 de puncte valoreaza 0.75$ dar acesta valoare poate sa se modifice. Nu este necesar sa faceti clic pe reclame pentru că oricum o să câstigați puncte. Puteți sa transformați punctele în bani și să incasați banii de îndată ce o să aveți 10$ prin paypal sau cec. Dacă invitați si alte persoane să folosească Topline o să primiți 5% din punctele pe care persoana respectivă o să le facă. Vă invit să vedeți cum funcționeaza si de ce nu să incepeți să faceți bani din publicitate.

Am observat că mulți dintre cei care se înregistreaza în acest site nu reusesc sa descarce extensia si implicit să facă puncte cu cei de la Topline din acest motiv vreau să explic că având în vedere că aceasta estensie nu este in magazinul chrome sau mozilla pentru unii o să fie mai dificil ca să instlați aplicația desii dacă urmariți exact pașii din pagina web a celor de la Topline este relativ simplu. În primul rând trebuie să descarcați extensia în calculator după care intrați in browser la setings aici intrați în extensions o să vi se deschidă o pagină, acum deschideti folderul unde ați descarcat extensia si pur si simplu mutați extensia in pagina de extensii a browserului urmariți videoul in pagina de descarcare pentru o mai bună vizualizare.
                          Partea de mai jos a fost adăugată astazi 10/11/2012
   Deși este cea mai simplă soluție de a face bani ceva schimbări neplăcute in Topline mă face să nu îl mai recomand pentru că în primul rănd plătesc doar 0.20$ la 1000 de puncte o schimbare destul de dramatică de la 0.75$ cât era înainte și ce e și mai rău în ultimul timp nu mai au publicitate pentru Irlanda cel puțin și se câștigă destul de puțin nu spun că nu plătește sau că nu o să apară noi reclame pentru că după părerea mea ideea lor este destul de genială dar deocamdată sper să atragă mai multă publicitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu