sâmbătă, 22 septembrie 2012

on
   Paid Viewpoint este unul din puținele situri de sondaj care se poate folosi de pe telefonul mobil din acest motiv situl se pare că are un mare succes. Acest site aparține Umongous Inc și are la baza patru principii:
1. Plătesc in numerar pentru fiecare sondaj pe care il completați
2. După ce ați fost invitat să completați un sondaj nu trebuie să mai treceți prin nici o filtrare și o să câstigați banii pentru sondaj fără a avea surpriza că după ce ați dat toate datele nu sunteți calificat pentru sondajul respectiv.
3. Oferă sondaje interesante si nu se incadrează in gândirea generala "sondajele sunt plictisitoare" 
4. Niciodată nu o sa fi-ți intrebați numele sau adresa exactă unde locuiți ceea ce oferă confidentialitate.
   Pentru inregistrare si completarea unor date basice cum ar fi emailul, țara de origine un cod poștal aproape veți face primul dolar. Cei de la Paid Viewpoint au inventat și vor brevetul pentru sistemul Traitscore  un punctaj pe care o sa il obtineti cu fiecare sondaj pe care il faceti in functie de care veti primi mai multe sondaje și veți fi mai mult plătit pentru ele. Pentru a vă primi bani trebuie sa aveți minim 15$ și să aveți un cont de paypal. Dacă sunteți intr-o tară care nu accepata paypal puteți să vă faceți un cont dar va trebui să apelati la un prieten ca sa va scoateti banii. Pentru fiecare invitat o să vă platească până la 25$ ceea ce nu e deloc putin eu nu am primit inca bani dar o să vă anunt in viitor asa că reveniti sau de ce deveniti membru sau vă puteți abona la postări cu noutați despre bani si cum se pot face bani pe net. Dacă nu aveti internet pe telefon puteti sa folositi calculatorul fara nici un fel de problemă. De retinut faptul ca dacă vreți să vă schimbați contul de paypal sau numărul de telefon cu care vați inregistrat contul o sa vi se reduca la zero asa că aveți in vedere acest lucru și schimbați dupa ce ați primiti banii adică atunci când nu aveti bani in cont. Vă invit sa vedeți și sa trageți propriile concluzii despre acest site de sondaje și de ce nu să incepeți să folosiți telefonul mobil pentru a castiga bani online poate iși va plati singur factura :) Imaginea de mai jos este un acces direct in Paid Viewpoint si o sa o schimb permanent de fiecare data cand imi urca castigurile o sa fie in timp real.

Vă invit să urmăriți videoul de prezentare al celor de la Paid Viewpoint

1 comentarii:

  1. Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.10centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

    RăspundețiȘtergere