vineri, 24 august 2012

on
   Icepand de astazi justbeenpaid s-a transformat in ProfitClicking mai exact a fost cumparat deocamdata procesul de transferare a conturilor inca nu a fost terminat si nu toate optiunile sunt active dar la o prima vedere noua pagina web promite. Daca pagina celor de la justbeenpaid era obositoare foarte complicata cu redirectionari in alte pagini si un aspect ce dupa parerea mea lasa mult de dorit in priviinta esteticii si designului noua pagina web in Profitclicking arata mult mai profesional si iti da mult mai multa incredere ca in spatele acestei afaceri se afla cu adevart profesionali. Chiar daca si in justbeenpaid nu au fost probleme si toata lumea era multumita o noua etapa incepe si trebuie sa profitati de aceasta ocazie.
 
   Daca ati obosit sa incercati sa facei bani online nu sunteti singuri statistic doar 2% din cei care incearca reusesc si fac bani cu adevarat. Profitclicking a venit cu solutia pentru ceilalti 98% care incearca si nu reusesc.Toata lumea stie ca in majoritatea programelor ca sa castigati ceva trebuie sa invitati familie prieteni sau sa gasiti referali pe internet aici intervine din nou Profitclicking pentru ca nu trebuie sa invitati pe nimeni si puteti incepe sa castigati chiar din prima zi cand va inregistrati mergand mai departe asa cum ati citit in alta postare sau pe net despre justbeenpaid oferea 10$ ca sa incepeti oferta ramane valabila si aici in Profitclicking pentru oricine doreste sa inceapa sa castige i se ofera sansa de a vedea cum functioneaza si 10$ sa cumpere primul packet pentru care va castiga 2% zilnic (de luni pana vineri) si 1.5% (sambata si duminica) timp de 81 de zile ceea ce va va aduce un profit de 5 dolari la sfarsitul celor 81 de zile. Pentru fiecare 4 packete care va expira veti primi o pozitie in programul PC panel pozitie ce va perimite sa castigati 60 $ cand expira.
  In continuare asa cum spun cei de la Profitclicking enumar 7 motive pentru care ar trebui sa va alaturati:
1. Sunt compatibili si opereaza sub un brevet SUA cu numarul 6578070
2. Foloseste principiul ofera inainte si castiga dupa prin care va ofera cei 10$ pentru a incepe
3. Retragerile, platile si incasarile sunt actualizate zilnic
4. Nu este necesar sa sponsorizati pe nimeni. Ofera un mod simplu de a castiga un dolar :)
5. Daca sponsorizati pe cineva veti castiga 10% pentru primul nivel si 5 % pentru al doilea
6. Profitclicking este 100% durabila este demonstrat
7. Un packet de trafic valoreaza doar 10$

   Asa cum in justbeenpaid era o provocare de 1.000.000 de dolari pentru oricine reuseste sa demonstreze ca acest program nu este indefinit durabil in continuare in Profitclicking ramane valabil. Cu siguranta sunt mai multi care au incercat sa demonstreze contrariul dar probabil au esuat. Eu va invit sa faceti cu incredere un pas spre o viata mai buna alaturandu-va Profitclicking si de ce nu sa incercati sa dovediti ca nu este indefinita si sa castigati milionul de dolari. Urmariți videoul celor de la profitclicking cu provocarea.
       
Profitclicking.com

Pentru a putea folosi Profitclicking trebuie sa aveti un cont la una sau mai multe din bancile de mai jos

            

3 comentarii:

  1. cat rahat mananci varule :)) nu este niciuna dintre procesoarele de plata un motor mare si recunoscut practic tu ii faci pe prosti sa isi faca cont la unul din procesoare pe motivul ca au 10 $ in cont si omul zice ca poate sa ii retraga , deci atunci ar fugi oricine la unul dintre acele situri sa isi faca cont ca sa isi retraga banii , desigur ca o sa negi tot , dar prima data ne dam seama dupa inregistrarea pe profitclicking unde iti cere un cod pin , ca sa nu il uiti majoritatea vor folosii codul pin al cardului apoi la urmatoarele pasuri vor folosi inregistrarea cardului bancar pe unul dintre cacaturile de situri fantoma :)) , si uite cum ajungem sa nu avem nici putinii bani pe card ..

    RăspundețiȘtergere
  2. In nici un moment nu am zis ca sa iti fci un cont la o banca de pe situl meu, ca nu sunt cunoscute asta poate e doar pentru tine cu siguranta multi care fac bani pe net au auzit de toate iar daca ai fi citit mai atent ai fi intles ca banii ti se dau imprumut si nu poti sa ii scoti asa cum am scris si de asemenea am scris ca la sfarsitul procesului o sa ramai doar cu 5$ ceea ce nu este suficient ca sa continui si ca ar trebui sa mai pui bani ca sa continui cu profitclicking. Iar ceea ce zici tu de codul pin decat sa zici ca eu mananc rahat mai bine ai dovedi putina inteligenta si nu ai folosi acelasi pin. In plus nu cred ca ti se cer datele de pe card niciunde ca sa ai in acelasi loc si pinul si datle de pe card. Iar daca tu numesti situri fantoma Liberty Reserve sau Payza te inseli amarnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Castiga bani stând pe Facebook!
    http://likeme-likeyou.com/?ref=1509
    - interfata noua performanta.
    - mult mai multe optiuni: like, share,like foto, follow, etc.
    - utilizatori se pot inscrie la nivel natioanal si international .
    - puncte mai usor de facut si transformand in bani 2000 credite inseamna 1 €;
    - punctele poti face pe zi 500-600 credite = 0.30€;
    - bonus pe zi 150 credite pentru cont gratis si VIP
    - retragere de la minim 10€, prin paypal s-au cu cartele vodafone,orange si cosmote
    - castigi garantat fara riscuri peste 90% sigur.

    RăspundețiȘtergere