miercuri, 22 august 2012

on

Cu siguranta foarte multa lume a auzit sau are skype si il foloseste pentu a face apeluri internationale doar ca e destul de scump pentru Romania urmatoarea imagine o sa va arate care sunt tarifele skype pentru Romania.
   Din nevoia de a gasii o varianta mai ieftina de sunat acasa am gasit zilele trecute Rebtel o aplicatie voip cu care puteti sa sunati in Romania sau din Romania in foarte multe tari foarte ieftin sau chiar gratis. Tarifele Rebtel comparate cu skype sunt aproape la jumatate dar asa cum spune si titlul postarii pot sa fie gratis foarte simplu tot ce trebuie sa faceti este sa descarcatia aplicatia pe care o ofera atat pe telefonul mobil cat si pe calculator si sa ii recomandati acelasi lucru persoanei pe care vreti sa o contactati. Daca aveti amandoi descarcata aplicatia puteti sa vorbiti gratis si asta nu doar din Romania in Romania ci si din inca 50 de tari in care se poate vorbii gratis cu siguranta acest numar va creste si probabil in viitor o sa fie si video nu doar audio dar personal cred ca e o aplicatie care nu trebuie sa lipseasca din nici un telfon cu acces la internet mai ales ca acum sunt foarte multe zone wifi de care puteti sa profitati pentru ai suna pe cei dragi.


   Inca un mare avantaj pe care il aveti cu Rebtel este ca puteti sa folositi orice fel de telefon pentru a beneficia de tarifele internationale. De fiecare data cand adaugati un numar de contact o sa primiti un numar de fix local la care puteit sa sunati si o sa fiti redirectionati catre numarul persoanei pe care vreti sa o contactati. Din pacate neavand un smartphone nu puteti sa beneficiati de apelurile gratis pentru ca nu aveti aplicatia descarcata dar o sa sunati mult mai ieftin acasa pentru ca tarifele sunt cele mai mici in acest moment. Bineinteles ca orice companie care se respecta ofera si un bonus pe care o sa il primiti daca invitati pe cineva sa profite de avantajul Rebtel tot ce trebuie sa faceti e sa scrieti adresa de email a persoanei pe care vreti sa o invitati si o sa primiti un bonus de 8 euro dupa ce depune primii bani pentru a suna ceea ce e foarte probabil pentru ca tarifele rebtel sunt foarte avantajoase.
   Cum nu toata lumea are smartphone sau internet cei de la rebtel sau gandit la asta si pentru fiecare numar de telefon pe care il adaugati la contacte veti primii un numar de telefon fix pe care o sa vi-l trimita pe telefon si la care va puteti contacta prietenii pentru tarife foarte ieftine.
   Eu am folosit acet voucher pentru a primii 10 euro la prima incarcare sper sa va foloseasca scrieti thecheapestinternationalcall  si ar trebui sa mearga atunci cand va inregistrati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu