sâmbătă, 25 august 2012

on
  Daca pana acum nu era practic nici o modalitate globala de a castiga bani cu telefonul mobil iata ca o noua revolutie in acest domeniu este pe cale sa ia nastere. In continuare vreau sa va prezint AdGoggle o aplicatie mobila ce o sa va permita sa castigati un venit lunar pasiv. Un venit pasiv probabil venitul pe care toata lumea il cauta cel mai profitabil si pe baza caruia multe mlm in domenii cum ar fi cosmetica sau telefonie si-au construit afacerea. Aceasta aplicatie deocamdata este in prelansare va fi lansata curand nu este o data exacta a lansari si de indata ce va fi una o sa o public dar se preconizeaza ca o sa fie septembrie. Probabil stiti ca in prelansare este cel mai bun moment pentru a va inregistra avand in vedere ca aceasta aplicatie va permite fiecarui utilizator sa isi formeze propria retea din care va avea profit. Va invit sa urmariti si videoul de prezentare inainte de a mai citi despre AdGoggle.

     Probabil va intrebati cati bani puteti castiga din AdGoggle un rasspuns rapid ar fi intre 1000 si 1500 de dolari pe luna dupa cum o spun ei pe blog, intradevar nu pare greu de realizat trebuie doar sa invitati 100 de persoane care la randul lor sa invite 50 de persoane adica un total de 5100 de persone daca primiti doar 0.01 cent pe zi de la fiecare o sa castigati 51 de dolari pe zi adica 1530 $ pe luna relativ simplu desii cand o sa fiti pusi fata in fata cu gasirea celor 100 care probabil trebuie sa aibe internet pe telefon nu o sa fie chiar simplu. Asa cum pentru cei mai norocosi care locuiesc in Spania sau UK aplicatia de care ati mai citit probabil in paginile acestui blog Qustodian este un succes si multi dintre cei care s-au alaturat castiga din Qustodian aceasta noua aplicatie este globala ceea ce va avantajeaza pe cei care aveti bloguri sau folositi alte surse pentru a va promova linkurile de referali cum ar fi Downlinerefs,Easyhits4you,Socialmonkee sau altele.
     Daca va intrebati de unde castiga bani Adgoggle raspunsul este destul de simplu la fel ca si in Qustodian ei creaza o retea obtin un pret pentru publicitate pe care il impart cu membri. Daca v-ati saturat de vazut publicitate google, facebook, yahoo sau reclame de tip pop up ce au umplut internetul si va enerveaza, va propun sa faceti parte dintr-o astfel de organizatie. Imagianti-va ca v-ar fi fost oferita sansa de a face parte dintr-o retea google adsense si ati fi fost la inceput probabl ati fi bogati si nu ati citi aceasta postare exact acelasi lucru se intampla acum puteti face parte din ceva mare nu il treceti cu vederea.
     Un lucru important de mentionat este ca persoanele care ajung sa formeze o retea de 5000 vor devenii membri ai Clubului Platinum 1000, asta inseamna ca o sa puteti beneficia de referali gratis dupa cum stiti in toate programele intra persoane care nu sunt invitate de nimeni ele vor fi distribuite celor care fac parte din Clubul Platinum. Trebuie sa mentionez ca un maxim de trei nivele de referali sunt calculate pentru aceasta retea. In principal dupa lansare metoda de plata va fi Paypal este simplu sa va faceti un cont nu va faceti probleme va recomand sa il verificati pentru ca asa cum mi-a zis un prieten i s-a blocat contul cu 800$ pentru ca nu ii era verificat :)

    In primul rand este important de mentionat ca Adgoggle nu este o inselatorie asta este clar ei o sa poata face doar plati catre membri si niciodata nu o sa platiti nimic deci este mai mult decat clar ca nu aveti absolut nimic de platit niciodata.Un amanunt important deocamdata pana la lansare ve-ti putea vedea doar persoanele din primul nivel urmand ca dupa lansare sa puti vedea toata reteaua. Chiar daca multi ati auzit de wazzup parea a fii o revolutie eu personal nu i-am dat importanta deocamdata nu se vad rezultate cred ca Adgoggle este o solutie buna si viabila ce poate functiona nu treceti cu vederea si incercati nu aveti nimic de pierdut doar de castigat.
     Nu ezitati sa lasati comentarii si pareri despre Adgoggle si bineinteles inregistrati-va poate o sa faceti parte dintr-o mare retea de publicitate.
    AdGoggle
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu